THE KARATE KID 1984-

Karate Kid-filmene er et amerikansk kampsportsdrama franchise, der er skabt af Robert Mark Kamen, som begyndte med en lille film i 1984, instrueret af John G. Avildsen, der også instruerede Rocky filmene. Filmen blev så populær, at den fik yderligere 2 efterfølgere med Ralph Macchio i hovedrollen som Daniel LaRusso og Pat Moriarty som Mr. Miyagi. Herunder er en liste over filmene, og så det nostalgiske gensyn med alle karaktererne fra filmene i den nye serie Cobra Kai i 2018

FILMENE:

1984 – The Karate Kid
1986 – The Karate Kid Part II
1989 – The Karate Kid Part III
1994 – The Next Karate Kid
2010 – The Karate Kid

TV-SERIE:

2018 – Cobra Kai

 

KILDER:
Wikipedia
imdb.com

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *