19: The Morning After

Det er dagen derpå i Stockholm, Lord Brett Sinclair vågner op med voldsomme tømmermænd og opdager, at han er blevet gift med Sveriges smukkeste blondine, Kristin. Samtidig kommer Danny Wilde i klammeri med den spændstige, blonde judoinstruktør, Bibi. Begge uheldige helte befinder sig pludselig midt i en politisk sammensværgelse, der er rettet mod en skandinavisk diplomat, Lars Seelman.

Tony Curtis, som Daniel Wilde
Roger Moore, som lord Brett Sinclair

Gæsteroller:
✞Laurence Naismith … Dommer Fulton
Catherine Schell … Kristin
✞Griffith Jones … Lars Seelman
✞Frank Gatliff … Andersson
Tony Bonner … Jon
Penny Sugg … Liv
Yute Stensgaard … Bibi
✞Walter Horsbrugh … Tjeneren
✞Bernard Horsfall … Christianson
✞Marianne Stone … Stuepigen

TRIVIA:

  • Det er usandsynligt at skuespillerne nogensinde har været i Stockholm, da de fleste scener foregår indendørs, og blev sandsynligvis optaget i Pinewood, med bagprojektioner fra forskellige steder i Sverige. Det ses tydeligt fra lufthavnen, hvor der er filmet fra Stockholms største lufthavn Arlanda, fordi man ser et DC-9 fly fra Scandinavian Airlines i baggrunden.
  • Catherine Schell, der spiller Kristin, medvirkede i “Agent 007 i Hendes Majestæts hemmelige tjeneste” (1969), og 24 afsnit af “Månebase Alpha” (1975-1977).

FILMLOKATION(ER):

  • Da Brett vågner op på sit hotelværelse på Grand Hôtel i Stockholm, opdager han, at han er blevet gift med en kvinde, som han ikke kender. (Google Maps)
  • Da Brett tager et fly tilbage til London, gør han det fra Bromma Airport i Stockholm. (Google Maps)
  • Pinewood Studios, Iver Heath, Buckinghamshire, England, UK

LINKS:

imdb.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *