Hej Filmnørder…

Velkommen til min lille side, der vil komme til at handle om alt det jeg kan huske jeg har set af fremragende til ligefrem elendig underholdning i TV og i biograferne igennem mit liv. Jeg har altid været fascineret af filmkunsten siden jeg første gang så noget i flimmerkassen eller på det store hvide lærred. Jeg håber i hvert fald du vil finde siden her interessant og oplysende, samt at du selv kan blive inspireret til fridagene på sofaen med en hyggelig, interessant, spændende, actionpræget eller gysende film eller tv serie!

2 comments

 • Hej Michael / Tossekassen

  Desværre bliver jeg ved med at få denne fejl når jeg vil skrive en længere kommentar til dig….

  FEJL: Your comment appears to be spam.

  Please go back and check all parts of your comment submission (including name, email, website, and comment content).

  • Hej Bent.
   Du må undskylde det lange svar – jeg har ikke haft den store tid til at opdatere bloggen her, men så lige din besked – du er velkommen til at skrive på mickcj@gmail.com hvis du vil skrive til mig 😉
   MvH
   Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *